Om ervoor te zorgen dat het voor u heel eenvoudig blijft, hebben we hieronder een duidelijk stappenplan gemaakt. Dit hele proces duurt ongeveer 2 weken. Schroom niet om vragen te stellen, die zijn altijd welkom! Tot en met stap 4 kan u nog gewoon besluiten om het toch niet te doen. Deze stappen zijn gratis en vrijblijvend!

Stap 1 > Oriënteren

De eerste stap is het invullen van onderstaand formulier. Wij kunnen ons voorstellen dat u nog niet precies weet hoe uw pt bike eruit moet gaan zien. Dit is niet erg maar om de meest reële prijsindicatie te maken is het wel fijn als u al het één en ander weet. We willen u dus vragen om zoveel mogelijk in te vullen.

Stap 2 > Prijsopgave maken

Nadat u dat formulier heeft ingevuld gaan wij zo snel mogelijk een prijsopgave maken. Dit duurt uiterlijk 3 werkdagen maar vaak krijgt u al  binnen 24 uur reactie! Deze prijsindicatie kan zeker nog veranderen na stap 4 omdat we u dan ontmoeten om de details door te spreken.

Stap 3 > Frame zoeken

Zodra u heeft gereageerd op onze prijsopgave gaan wij op zoek naar een frame die geschikt is voor uw wensen.

Stap 4 > De puntjes op de i

Als we een frame hebben gevonden nemen wij weer contact met u op en maken we een afspraak om de details door te spreken. Wij vinden het belangrijk dat het wederzijdse vertrouwen goed zit voordat we beginnen met het produceren van de fiets.

Stap 5 > Het produceren

Zodra dit alles gebeurd is kunnen we beginnen met de laatste stap, namelijk het produceren van de fiets! Als eerst wordt de fiets voorzien van een laag primer + 2 lagen lak, als dat allemaal goed uit gehard is beginnen we met het opbouwen van de fiets. En dan is de fiets al weer klaar!